Ons Verhaal

Ons verhaal gaat terug tot meer dan 45 jaar ervaring binnen de markt van hypotheekadvies. Wij hebben lang genoeg gewerkt bij verschillende hypotheekverstrekkers om te weten dat het anders kan. Laten we eerlijk zijn: hoe begrijpelijk is het afsluiten van een hypotheek vandaag de dag? Vaak is het onnodig ingewikkeld. En er is geen goed alternatief, horen we van klanten. Helemaal mee eens! Wij geloven dat hypotheekadvies eerlijk, begrijpelijk en betaalbaar moet zijn. Voor iedereen.

 

Dat moet anders!

Wij vonden het tijd voor verandering. Een grote verandering! De huidige manier van hypotheekadvies gaat volgens ons te vaak om wat de adviseur denkt dat de klant wil. Met de gemiddelde Nederlander als uitgangspunt. Wij vinden dat het juist moet gaan om wat jij als klant wilt.

 

De weg naar een ander hypotheekadvies

“Waarom zouden we geen online adviesmodule ontwikkelen waarbij de klant zelf achter de knoppen zit?” Wij hebben een adviesmodule ontwikkeld waarin jij zelf je eigen hypotheekadvies kunt samenstellen. Jij kiest wat je belangrijk vindt, niet wij! Ons advies is volledig afhankelijk van jouw eigen persoonlijke financiële situatie. Kan dit echt? Echt! Deze vorm van hypotheekadvies is zo innovatief dat het nog nergens op de markt te krijgen is. Daar zijn we trots op en we hopen dat jij daar voordeel van hebt.

 

Jij als klant zelf aan het stuur

We brengen elke situatie bij je hypotheek voor jou duidelijk in beeld. Op een begrijpelijke manier. Ons advies sluit naadloos aan op jouw financiële en persoonlijke situatie. Maar we laten je ook zien welke keuzes je hebt. En wat de gevolgen zijn van je keuzes. Zo krijg je inzicht in welke hypotheek het beste bij jou past. En zo kun je goed geïnformeerd je eigen keuzes maken. Ook op financieel gebied.

Ons team

Met ruim 20 vakidioten werken we elke dag aan de ontwikkeling van online toepassingen in de financiële wereld. Vanuit verschillende disciplines dragen we bij aan het eindresultaat. Ieder vanuit zijn eigen rol: IT-specialisten, UX-designers, tekstschrijvers, fotografen en natuurlijk de financiële specialisten. Wij willen niet zomaar toepassingen maken. Onze toepassingen moeten gebruiksvriendelijk, kwalitatief goed én betaalbaar zijn. Ze moeten beter inzicht geven in de financiële zaken voor alle Nederlandse huishoudens. Dat is ons uiteindelijke doel.

team manon Manon van der Poel

Alleen de beste banken en verzekeraars

Wij zijn 100% onafhankelijk. Toch doen we niet zomaar zaken met alle hypotheekverstrekkers. Omdat we niet houden van addertjes onder het gras (zoals boetes in de voorwaarden). Dit is onze selectie van de beste hypotheekverstrekkers:

bijBouwe, BLG, Hypotrust, Lloydsbank, NIBC Direct, Syntrus Achmea hypotheken, Tellius, Venn Hypotheken

We helpen je graag!

Kom snel & gemakkelijk met ons in gesprek door te mailen of ons te bellen

Aan de slag

Overtuigd dat Fiew de beste deal heeft voor jou? Ontdek wat er mogelijk is voor jouw hypotheek!

Bekijk de pakketten