Een second opinion hypotheekadvies bij Fiew

Bekijk hoe Fiew werkt

Wel zo logisch, een second opinion hypotheek

Een hypotheek afsluiten is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Een second opinion bij je hypotheek is dan wel logisch. Met een second opinion kun je je hypotheekadvies vergelijken en er zeker van zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Bij Fiew geloven wij dat hypotheekadvies anders kan en moet. Daarom kun je onze online module ook gebruiken voor een second opinion hypotheek. Vul je gegevens in en ontvang een hypotheekadvies op maat. Eerlijk, begrijpelijk en betaalbaar. Zo kun je je hypotheekadvies vergelijken met ons hypotheekadvies.

Second opinion voor €10,-

Een second opinion hypotheek vraag je heel makkelijk aan via onze online module. Je hebt de online module binnen 30 minuten ingevuld.

 

Direct aan de slag
icon price

Goedkoopste second opinion hypotheek

Bij ons vind je het goedkoopste online hypotheekadvies. Voor €10,- heb je een tweede hypotheekadvies en weet je precies wat de verschillen zijn tussen de hypotheekadviezen.

icon review

Hypotheekadviezen vergelijken

Je krijgt online advies: uitgebreid en afgestemd op jouw situatie. Je ziet ook welke keuzes je hebt bij het advies. Zo kun je ons advies met het advies van een andere hypotheekadviseur vergelijken.

icon module

Begrijpelijke en snelle module

Onze online adviesmodule vul je in ongeveer 30 minuten in. Daarna lees je direct wat je kunt lenen en kun je ons advies met het hypotheekadvies van een andere hypotheekadviseur vergelijken. Zo werkt onze module

icon mortage

Na second opinion hypotheek aanvragen?

Blijkt dat je over ons advies het meest tevreden bent? Dan ben je nog steeds goedkoper uit. Bij ons betaal je €790,- voor hypotheekadvies én het afsluiten van de hypotheek.

Second opinion voor slechts € 10,-

Het aanvragen van een second opinion hypotheek is heel makkelijk via onze online module die je in 30 minuten hebt ingevuld.

Direct aan de slag

Alleen de beste banken en verzekeraars

Wij zijn 100% onafhankelijk. Toch doen we niet zomaar zaken met alle hypotheekverstrekkers. Omdat we niet houden van addertjes onder het gras (zoals boetes in de voorwaarden). Dit is onze selectie van de beste hypotheekverstrekkers:

bijBouwe, BLG, Hypotrust, Lloydsbank, NIBC Direct, Syntrus Achmea hypotheken, Tellius, Venn Hypotheken

Benieuwd hoeveel je kunt lenen?

Bereken je maximale hypotheek op basis van je huidige situatie met onze gratis hypotheek check.

Bereken maximale hypotheek